груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/520
Title: Фактори розвитку недержавного пенсійного забезпечення в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Рудюк, А.М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра фінансів та кредиту
Черненок К.П
недержавне пенсійне забезпечення
недержавні пенсійні фонди
пенсійна система
пенсійні накопичення
накопичувальний принцип фінансування
інвестиційний дохід
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В роботі досліджено вплив фінансово-економічних, соціальних та інституційних факторів на розвиток недержавного пенсійного забезпечення та формуванні рекомендацій щодо його розвитку в Україні. Систематизовано фактори, які впливають на розвиток НПЗ, обгрунтовано науково-методичний підхід до оцінювання впливу фінансово-економічних, соціальних та інституційних факторів на розвиток НПЗ, здійснено аналіз впливу фінансово-економічних, соціальних та інституційних факторів на розвиток НПЗ в Україні на сучасному етапі, визначено інтегральний показник впливу фінансово-економічних, соціальних та інституційних факторів на розвиток НПЗ в Україні у 2013-2017 рр., визначено тенденції розвитку НПЗ в Україні протягом досліджуваного періоду та обгрунтувано пріоритетні напрями розвитку НПЗ в Україні.
Description: Рудюк А. М. Фактори розвитку недержавного пенсійного забезпечення в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / А. М. Рудюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 20 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/520
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Рудюк.pdf728.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.