груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/525
Title: Миколаїв екологічний: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Маковійчук, А.О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
екологічна журналістика
екологічна тематика
екожурналістика
навколишнє середовище
екологічна інформація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Проблема забруднення довкілля посідає одне з найважливіших питань у світі. Журналістика, як важливий соціальний інститут демократичного суспільства, не може залишатись осторонь цих процесів. Мета дипломної роботи: дослідження функціонування екологічної журналістики в Україні й Миколаєві, та публікація власних матеріалів, що усебічно висвітлюють проблеми екології в місті. Екологічна журналістика включає в себе постійне висвітлення усіх подій пов’язаних з будь-якою взаємодією людей з навколишнім середовищем. Її головною місією є нагадати суспільству про взаємозв’язок між природою та людиною, про те, що всі екологічні проблеми, які виникають сьогодні є результатом нашої діяльності. У рамках дипломного проекту було зроблено 12 публікацій на Інтернет-ресурсі http://www.solnik.com.ua, які можна поділити на чотири групи – це правила поводження з відходами, важливість збереження природи та навколишнього середовища, взаємодія з громадськістю та філософія або стиль життя zero waste (нуль відходів). Загальна кількість власних фото виконаних для матеріалів – 56, загальна кількість відео – вісім, загальною тривалістю 28 хвилин.
Description: Маковійчук А. О. Миколаїв екологічний: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / А. О. Маковійчук, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/525
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5. Маковійчук А. автореферат 448.docx.pdf464.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.