груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/535
Title: Миколаїв кораблебудівний: мультимедійна історія.
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Чулкова, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
кораблебудування
урбаністика
урбаністична журналістика
Миколаїв
дослідження
суднобудування
розвиток
застій
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дослідження кораблебудування в аспекті урбаністичної журналістики дає можливість проаналізувати та зрозуміти рівень розвитку цієї галузі в місті та обізнаність жителів у цій темі. Кількість та якість публікацій, присвячених цій темі, виразно демонструє, наскільки місто прагне відновити процес будівництва кораблів та може мобілізуватись, щоб вимагати уваги та належного фінансування від владних структур. У дипломному проекті проаналізовано історичні матеріали, що є джерелами інформації про минуле кораблебудування в місті, а також зібрано інформацію про сьогоднішній стан, проблеми, перспективи розвитку та форми існування кораблебудування. Підготовлено й опубліковано матеріали, які стосуються історії та сьогодення миколаївського кораблебудування, зачіпають проблеми застою заводів, відсутності допомоги та низькому рівню обізнаності молодого покоління в історичному минулому міста, яке було одним із найбільших центрів кораблебудування. Зібрані матеріали вказують на необхідність розвитку урбаністичної журналістики в аспекті кораблебудування в місті. Використання матеріалів дослідження може сприяти підвищенню рівня активності жителів міста та представників влади до вирішення проблеми занепаду кораблебудування.
Description: Чулкова А. В. Миколаїв кораблебудівний: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / А. В. Чулкова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/535
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15. Чулкова А. автореферат 448.docx.pdf380.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.