Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/539
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаман, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-22T12:25:03Z | - |
dc.date.available | 2019-06-22T12:25:03Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/539 | - |
dc.description | Гаман О. Ю. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених і сирокопчених м’ясопродуктів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. Ю. Гаман ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 9 c. | en_US |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації « магістра з автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій ». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз виробництва сиров’ялених та сирокопчених ковбас з точки зору технології його ведення. У другому розділі проведено аналітичний огляд методів нечіткої системи управління кліматом в камерах дозрівання сирокопченої та сиров’яленої м’ясної продукції. У третьому розділі розроблена система може бути застосована у реальних камерах дозрівання, звичайно, за умови використання належних датчиків та виконуючих пристроїв.. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТсфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 99 с., 26 рис., 7 табл., 20 джерел посилання. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології | en_US |
dc.subject | Щесюк Олег Вікторович | en_US |
dc.subject | Fuzzy Logic | en_US |
dc.subject | мікроклімат | en_US |
dc.subject | м’ясопродукти | en_US |
dc.subject | нечітка логіка | en_US |
dc.title | Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених і сирокопчених м’ясопродуктів | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Факультет комп'ютерних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гаман.docx.pdf | 223.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.