груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаман, О. Ю.-
dc.date.accessioned2019-06-22T12:25:03Z-
dc.date.available2019-06-22T12:25:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/539-
dc.descriptionГаман О. Ю. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених і сирокопчених м’ясопродуктів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. Ю. Гаман ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 9 c.en_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації « магістра з автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій ». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз виробництва сиров’ялених та сирокопчених ковбас з точки зору технології його ведення. У другому розділі проведено аналітичний огляд методів нечіткої системи управління кліматом в камерах дозрівання сирокопченої та сиров’яленої м’ясної продукції. У третьому розділі розроблена система може бути застосована у реальних камерах дозрівання, звичайно, за умови використання належних датчиків та виконуючих пристроїв.. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТсфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 99 с., 26 рис., 7 табл., 20 джерел посилання.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectавтоматизація та комп'ютерно-інтегровані технологіїen_US
dc.subjectЩесюк Олег Вікторовичen_US
dc.subjectFuzzy Logicen_US
dc.subjectмікрокліматen_US
dc.subjectм’ясопродуктиen_US
dc.subjectнечітка логікаen_US
dc.titleАвтоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених і сирокопчених м’ясопродуктівen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гаман.docx.pdf223.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.