груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
Title: Автоматизована система управління опаленням на базі теплового насосу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Фабрикова, В. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Щесюк Олег Володимирович
тепловий насос
система опалення
автоматизована система
альтернативні джерела енергії
компресор
COP
геліотермальна система
низькопотенціальний
температура
керування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз патентної інформації та сучасних теплових насосів, визначаються завдання дослідження. У другому розділі розробляється функціональна схема системи, розглядаються елементи системи, розроблюється принципова схема системи опалення. У третьому розділі розроблено алгоритм роботи системи, описано хід роботи та деякі алгоритми функціонування на основі введення даних оператором. Розроблено математичну модель. В четвертому розділі розглянуто питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу інженера. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві. Магістерська робота містить 96 с., 25 рис., 3 табл., 41 джерело посилання.
Description: Фабрикова В. С. Автоматизована система управління опаленням на базі теплового насосу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. С. Фабрикова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/558
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фабрикова.pdf205.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.