груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
Title: Засоби вираження комічного в short storiesі Грема Гріна
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Йовчу, М. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
германські мови та літератури
Міхільов Олександр Дмитрович
комічне
Грем Грін
short stories
новелла
оповідання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Ця робота є одним з перших системних досліджень short stories Грема Гріна.Його роботи мають великий вплив на європейську та світову літературу. Творчість Грема Гріна є і досі актуальною,так як останній раз його роботи були надруковані у 2018 році.Він досить популярний в англомовних країнах,але не дуже відомий в українському дискурсі. Short stories не досліджувались достатньо в Україні відповідно до функціонування в ньому комічного.В роботі був проведений аналіз жанрологічних особливостей та поділ на новелу і оповідання.Також були виявлені переважні форми комічного та як вони були реалізовані в short stories.
Description: Йовчу М. С.Засоби вираження комічного в short storiesі Грема Гріна : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / М. С. Йовчу , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/566
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Йовчу.pdf383.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.