груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/567
Title: Травматичний досвід міграції в романі Хулії Альварес «Як дівчатка Гарсіа втратили свої акценти»
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Кустова, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
германські мови та літератури
Старшова Оксана Олександрівна
англійська мова
міграція
Хулія Альварес
ідентичність
Домініканська література 1950-х років
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Імміграція в США є основним джерелом зростання населення і культурних змін протягом більшої частини історії країни. Сполучені Штати Америки з другої половини ХХ ст. зазнали нечуваного напливу іммігрантів .Це стало наслідком процесу лібералізації імміграційної політики США, що базувався на положеннях “Закону про імміграцію” від 1965 р. та істотно змінив імміграційну палітру. Латиноамериканська діаспора є найбільшою групою мігрантів до Сполучених Штатів. А, наприклад, Домініканські американці - п'ята за величиною латиноамериканська група в США. Метою роботи є пізнання досвіду домініканської міграції в США та віднайдення нової ідентичності та свого місця в новій країні через призму роману Х. Альварез «Як дівчатка Гарсіа втратили свої акценти».
Description: Кустова А. В. Травматичний досвід міграції в романі Хулії Альварес «Як дівчатка Гарсіа втратили свої акценти» : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / А. В. Кустова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/567
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Кустова.pdf422.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.