груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/590
Title: Шаблон інтернет магазину сантехніки на базі WorldPress
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Кліменко, Д. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кулаковська І. В.
веб-додаток
інтернет магазин
MVC
PHP
MySQL
WorldPress
WooComerse
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В дипломній роботі описана система розробки шаблону інтернет магазину сантехніки на базі WorldPress. В роботі проведено аналіз сантехнічних магазинів та сервісів для створення інтернет магазинів. Для створення графічного інтерфейсу було використано HTML, CSS, JavaScript, PHP та MySQL на основі WorldPress та плагіну Woocomerce. Шаблон має зрозумілу структуру та логічне знаходження кнопок для швидкого доступу на інші сторінки сайти , також інтернет має пошук по назві товару чи по опису , це приятиме більш швидкому вибору та купівлі товару. Також в шаблоні є сторінка контактів за допомогою якої користувач зможе зв’язатися з адміністрацією сайти чи власником самого магазину.
Description: Кліменко Д. О. Шаблон інтернет магазину сантехніки на базі WorldPress : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Д. О. Кліменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/590
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Кліменко_401_1.pdf362.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.