груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/602
Title: Система подання творчих заявок до Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Яблоновський, В. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Дихта Леонід Михайлович
Миколаївський академічний український театр драми на музичної комедії
бази даних
відео файли
аудіо файли
творчі заяви
програмний додаток
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана дипломна робота присвячена питанню оптимізації роботи Миколаївського академічного українського театру драми на музичної комедії з творчими заявками акторів на концерти, вистави, шоу, тощо. Творча діяльність театру складається з прокату вистав, музичних програм на які потрібно відбирати та систематизувати музичні номери та творчі заявки. Дипломна робота складається з фахової частини та спеціальних частин з охорони праці, а також цивільної оборони. Метою дипломної роботи є усіх творчих заявок Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії. У додатку є можливість завантажити відео, або аудіо файл, вказати виконавця, а також зробити відмітки про зайнятість оркестру або балету театру. Предметом дослідження є творча діяльність театру, систематизація та упорядкування творчих заяв працівників театру. Фахова частина включає вступ, чотири розділи, висновки та додатки до дипломної роботи. В першому розділі розглядаються театр та його творчі здобутки, а також описується проблематика роботи з творчими заявками. В другому розділі проводиться аналітика та виноситься біль конкретне написання технічного завдання. У третьому розділі розглядаються основні програмні додатки, завдяки яким було створено програмний додаток, а також наводиться інформація про типи і види баз даних. Четвертий розділ присвячений розробці та демонстрації програмного забезпечення.
Description: Яблоновський В. В. Система подання творчих заявок до Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. В. Яблонський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/602
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Яблоновский_401_3.pdf350.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.