груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/623
Title: Система підтримки діяльності інтернет-магазину з продажу одягу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Стець, Є. П.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Дихта Леонід Михайлович
інтернет-магазин
продаж одягу
інтерфейс системи
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці системи підтримки діяльності інтернет-магазину з продажу одягу. Метою дипломної роботи є створення системи підтримки діяльності інтернет-магазину з продажу одягу для подальшого використання та розвитку бізнесу. Дипломна робота складається з фахового розділу, методичної і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатку. У першому розділі наведено аналіз сучасного стану інтернет-магазинів, виявлено головні недоліки, а також сформовано актуальність, завдання та мету роботи. В другому розділі розглянуто технології розборки сучасних систем підтримки діяльності інтернет-магазинів та було обрано найкращу для створення власної системи. В третьому розділі представлена розробка програмної реалізації та був описаний . Четвертий розділ присвячений спеціальній частині і в ньому проаналізовано умови праці, виконано розрахунок за фактором освітленості та визначено вимоги з охорони праці в офісному приміщенні. Дипломна робота містить 50 сторінку (без додатків), 22 рисунків, 25 джерел, 2 додатків.
Description: Стець Є. П. Система підтримки діяльності інтернет-магазину з продажу одягу : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Є. П. Стець, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/623
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Стець_402_4.pdf516.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.