груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/624
Title: Система інформаційної підтримки бізнесу з продажу автомобілів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Хачатрян, Є. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Дихта Леонід Михайлович
інформаційна підтримка
автосалон
бізнес з продажу автомобілів
інформаційна система
система з продажу
web-застосунок з продажу авто
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Метою ДР є створення системи, що оптимізує роботу робітників автосалону, надаючи більше можливостей та інформації у веб-застосунку. В результаті виконання дипломної У розділі 1 проведено аналіз предметної сфери та створено загальні моделі. Проаналізовано наявні аналоги та сформульовано задачу. У розділі 2 наведено моделі та методи, створені при виконанні дипломної роботи. У розділі 3 виконано роботу над моделюванням та технічним проектуванням інформаційної системи. Спроектовано інформаційне, технічне та правове забезпечення. У розділі 4 представлена програмна реалізація та її опис. Обґрунтування програмних засобів та вибір технології розробки. Сторінок - 53, Таблиць - 1, Посилань - 26 , Додатків - 2.
Description: Хачатрян Є. А. Система інформаційної підтримки бізнесу з продажу автомобілів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Є. А. Хачатрян , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/624
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Хачатрян_402_4.pdf314.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.