груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/627
Title: Інформаційний веб-застосунок користувачів комунальних послуг водоканалу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Геращенко, В. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Дворецький Михайло Леонідович
веб-застосунок
комунальні послуги
водоканал
постачальник
фреймворк
оплата online
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В даній дипломній роботі розглянуто процес створення інформаційного веб-застосунку користувачів комунальних послуг водоканалу, який дозволить компанії-постачальнику мати представлення в мережі і підвищить якість обслуговування клієнтів, дасть загальне позитивне враження щодо іміджу та надійності компанії-постачальника для існуючих та нових клієнтів. Актуальність теми полягає в потребі абонентів у зручному веб-застосунку для користувачів комунальних послуг водоканалу, з актуальною інформацією, можливістю оплати рахунків через інтернет та інтеграцією із популярним мобільним месенджером. Метою роботи є підвищення ефективності роботи водоканалу за рахунок створення або модернізації інформаційного веб-застосунку, який дасть змогу користувачам з максимальним комфортом та легкістю передавати актуальну інформацію щодо станів лічильників, здійснювати оплату рахунків за послуги та оперативно отримувати актуальну інформацію на мобільні пристрої. У ході роботи було проведено аналіз наявних інформаційних ресурсів для користувачів комунальних послуг водоканалів та на його основі із врахуванням виявлених переваг та недоліків створено інформаційний веб-застосунок користувачів комунальних послуг водоканалу.
Description: Геращенко В. А. Інформаційний веб-застосунок користувачів комунальних послуг водоканалу : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. А. Геращенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/627
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Геращенко 403.pdf485.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.