груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/638
Title: Інформаційна система для роботи з тегами ID3v2 для mp3 файлів. Декодування двійкових даних
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Стовманенко, В. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
метадані
mp3
аудіо
обробка даних
C#
аудіофайли
ID3
фрейм
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі було розглянуто питання управління файлами із медіаданими шляхом додавання до основноїї медіаінформації додаткових даних про ці дані та управління ними. Наведено приклади використання та можливості застосування таких метаданих. Описано та порівняно деякі стандарти метаданих для розповсюджених аудіоформатів, зокрема mp3. Розглянуто підходи до реалізації програмних засобів, інструментів та бібліотек для роботи з метаданими. Описано структуру додатку, що може використовуватися для маніпуляції метаданими. Описано та реалізовано алгоритм кластерного аналізу (kmeans) для адаптації кольорової палітри графічного застосунку відповідно до зчитаних метаданих. Приведено шаблони багатопотокового програмування, які дозволяють прискорити виконання аналізу. Проаналізовано інші застосунки та засоби, що виконують подібні завдання.
Description: Стовманенко В. О. Інформаційна система для роботи з тегами ID3v2 для mp3 файлів. Декодування двійкових даних : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. О. Стовманенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/638
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Стовманенко 403.pdf553.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.