груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/648
Title: Біблійні образи та мотиви в поезії Ліни Костенко
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Гриценко, Г. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра української філології, теорії та історії літератури
Даниленко Ірина Іванівна
біблійні образи
Костенко Ліна
Святе Письмо
поезія
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню особливостям інтерпретації біблійних образів й мотивів в поетичному доробку Ліни Костенко. Об’єкт дослідження – образи та мотиви Святого Письма в поетичному доробку Л. Костенко. Мета роботи – осмислити особливості художньої рецепції біблійних образів і мотивів у творчому доробку Л. Костенко з урахуванням її естетичних і світоглядних особливостей. Практичне значення - результати даного дослідження можуть бути використані в розробці вузівських курсів з історії української літератури ХХ ст., а також спецкурсу з вивчення Біблії та її літературної рецепції, у підготовці до семінарських та практичних занять, а також для розробки матеріалів конференцій, спецкурсів. Дипломна робота складається з двох розділів, які містять по 3 пункти кожен. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, двох розділів, висновків та списку використаної літератури. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються теоретичні засади проблеми використання біблійних та мотивів в українській літературі. У другому розділі проводиться аналіз образів й мотивів Святого Письма у поезії Ліни Костенко. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. Дипломна робота складається з вступу, двох розділів (по 3 пункти кожен), висновку та списку використаної літератури, який включає 123 найменування. Загальний обсяг роботи становить 75 сторінок, з них основного тексту – 65 сторінок.
Description: Гриценко Г. В. Біблійні образи та мотиви в поезії Ліни Костенко : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / Г. В. Гриценко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/648
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат, Гриценко.pdf329.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.