груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/673
Title: Апаратно-програмний модуль “Digital Watch” на базі ESP8266
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Дзівицький, С. Д.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
ESP8266
3-D model
web interface
Google
Instagram
OpenWeatherMap
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на розробку багатофункціонального електронного годинника на базі ESP8266. Розглянуто будову та основні принципи цифрових годинників, та проаналізовано існуючі сьогоденні рішення на світовому ринку. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості виготовлення та випущення моделі цифрового годинника на споживчий ринок України. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується будова та основні принципи улаштування цифрових годинників; проводиться аналіз існуючих рішення конкурентів. У другому розділі виконується апаратна реалізація проекту, проводиться аналіз існуючих мікроконтролерів, детально розглядаються можливі компоненти для проектування модулю Digital Watch. У третьому розділі виконується програмна реалізація проекту, проведено аналіз існуючих програмних продуктів, які у подальшому використано при розробці цифрового годинника. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг програми. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 67 сторінок, 40 рисунків, 6 таблиць, 19 джерел посилання.
Description: Дзівицький С. Д. Апаратно-програмний модуль “Digital Watch” на базі ESP8266 : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / С. Д. Дзівицький , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/673
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Дзівицький 405.pdf522.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.