груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
Title: Система автоматизованого розпізнавання та сортування об’єктів сільськогосподарського виробництва
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Овчар, К. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Бурлаченко Іван Сергійович
автоматичне сортування фруктів
рука-маніпулятор
сортування фруктів за кольором
OpenCV, Arduino
сервоприводи
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплексу для автоматичного сортування яблук. Розглянуто наявні в наш час методи автоматичного сортування плодів с/г виробництва, та варіанти конструкції руки-маніпулятора. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх використання на підприємствах з конвеєрними сортувальними стрічками. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, п’яти додатків та спеціальної частини з охорони праці та безпеки життєдіяльності. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються наукові публікації, що описують методи автоматичного сортування плодів та організації рухів руки-маніпулятора. У другому розділі наведені дані про розроблену руку-маніпулятор, її апаратну базу, та схеми її організації. У третьому розділі наведені дані про програмну частину комплексу та результати тестування ПЗ. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатках А, Б, та В, наведено програмний код, що використовувався в проекті. У додатках Г та Д наведені блок-схеми розробленого ПЗ. Спеціальна частина присвячена охороні праці на підприємстві, де проводилось тестування комплексу. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 65 сторінок, 37 рисунків, 16 таблиць, 34 джерела посилання.
Description: Овчар К. В. Система автоматизованого розпізнавання та сортування об’єктів сільськогосподарського виробництва : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / К. В. Овчар , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/701
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ Автореферат_Овчар_406.pdf326.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.