груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/797
Title: Державне регулювання та розробка Програми розвитку земельних відносин у Миколаївській області на період до 2022 року».
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Тарасенко, Т. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
земельні відносини
сільськогосподарське землекористування
охорона земель
земельні ресурси
інвентаризація
державний земельний кадастр
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. В магістерській роботі визначені проблеми розвитку земельних відносин, нераціональне використання природних ресурсів у Миколаївській області та шляхи їх вирішення. Обґрунтування передбачених заходів щодо охорони та раціонального використання земель, відтворення родючості ґрунтового покриву, встановлення меж прибережних захисних смуг, проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок населених пунктів, проведення інвентаризації земель державної та комунальної власності на період до 2022 року, що має на меті вирішення важливої проблеми – задоволення потреб суспільства у раціональному землекористуванні. Однак позитивний ефект від реалізації передбачених дослідженням заходів буде більшим і настане раніше лише за умови їх своєчасного та неухильного виконання що, в свою чергу, залежить від повного та саме вчасного їх фінансування на усіх рівнях. З економічної точки зору має підвищитись інвестиційна привабливість сільськогосподарського землекористування, а завдяки більш раціональному використанню природно-ресурсного потенціалу земель збільшиться ефективність виробництва. В екологічній сфері відбудеться збереження та охорона довкілля. Отже, можна зробити висновок, що для оптимального прийняття управлінського рішення необхідним є максимально врахувати екологічні, економічні та соціальні передумови та закономірності земельних відносин на всіх рівнях: глобальному, національному, регіональному, локальному, місцевому.
Description: Тарасенко Т. О. Державне регулювання та розробка Програми розвитку земельних відносин у Миколаївській області на період до 2022 року : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. О. Тарасенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/797
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Тарасенко.pdf348.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.