груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/804
Title: Сучасні технології управління персоналом в органах публічної влади України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Мураховська, І. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
управління персоналом
технологія управління персоналом
аудит
маркетинг
лізингова технологія
паблік-інжинірінг
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Магістерську роботу присвячено характеристиці сучасних технологій управління персоналом в органах публічної влади України. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженості теми, розкрито основні положення управління персоналом в органах влади; охарактеризовано аудит-технологію як одну із технологій стратегічного управління; проаналізовано маркетинг-технологію як особливий інструмент управління персоналом; систематизовано лізингові технології як одних із дієвих засобів покращення кадрового потенціалу органів влади. Наприкінці роботи сформульовано напрями модернізації вітчизняних технологій управління персоналом в органах публічної влади на основі узагальнення іноземного досвіду управління персоналом та обґрунтування необхідності впровадження інноваційних технологій управління персоналом в органах публічної влади. Зроблено висновок, що вдало продумана та дієва система управління персоналом сприяє розкриттю потенціалу всіх працівників як професійних і досвідчених фахівців, збільшенню продуктивності їх праці, підвищенню рівня корпоративної і соціально-правової культури органів публічної влади та якості прийняття управлінських рішень.
Description: Мураховська І. М. Сучасні технології управління персоналом в органах публічної влади України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. М. Мураховська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/804
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ (Мураховська).pdf299.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.