груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/815
Title: Підготовка державних службовців на основі європейського досвіду (аспект імплементації)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Погановський, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Україна
ЄС
державна служба
державні службовці
імплементація
європейський досвід
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. У магістерській роботі автором розкриті теоретичні аспекти підготовки державних службовців в Україні, зокрема, проаналізована українська система підготовки державних службовців та охарактеризовано вплив міжнародних організацій та розвиток системи підготовки державної служби в Україні. Важливе значення для розвитку системи навчання, підготовки та перепідготовки державної служби і посадових осіб органів місцевого самоврядування України відіграють міжнародні донорські організації. Їх робота сприяє підвищенню кваліфікації державних службовців, сприяє більш якісній підготовці державних службовців. І за ними закріплена важлива роль як контролюючих органів, для того щоб процес розвитку не зупинявся, а імплементація європейського досвіду проходила значно швидше та ефективніше. Автор розкриває основні аспекти підготовки та атестування держслужбовців в ФРН, Франції та країнах Центрально-Східної Європи в яких встановлено типові ознаки діючої системи підготовки кадрів та втілюється політика безперервної підготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Аналіз систем освітньо-фахової підготовки управлінських кадрів європейських країн засвідчив, що найперспективнішими для вивчення й запозичення передового досвіду є Франція і Польща. Також автором визначені аспекти імплементації європейського досвіду підготовки держслужбовців в Україні та окреслено проблему імплементації цього досвіду. Автор магістерської роботи приходить до висновку, що система безперервного навчання державних службовців є необхідною базою імплементації європейського досвіду в Україні.
Description: Погановський А. О. Підготовка державних службовців на основі європейського досвіду (аспект імплементації) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. О. Погановський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/815
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореф. Погановський.pdf441.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.