груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/822
Title: Реформа Національної Поліції України як чинник демократизації суспільства.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Волобуєва, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Національна поліція
реформа
принципи
партнерство
права та свободи людини
демократизація суспільства
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. У магістерській роботі здійснено комплексне наукове дослідження причин та наслідків реформи НП, нормативно-правових актів, на яких ґрунтується діяльність Національної Поліції. З’ясовано, що у своїй діяльності поліція керується принципами верховенства права, прозорості та відкритості, політичної нейтральності, принципом дотримання прав і свобод людини, законності, взаємодія з населенням на засадах партнерства та безперервності. Визначено що взаємодія з населенням на засадах партнерства, є Важливою новацією під час запровадження змін у діяльності НП. За рахунок реалізації зазначеного положення здійснюється підтримання та розвиток демократичних засад у суспільстві. Адже діяльність поліції спрямована на забезпечення потреб населення, а для цього важливою умовою є наявність довіри населення до поліції та наявність зворотного зв’язку від громади. Підкреслено, що реформування системи міліції мало під собою цілу низку причин, які засвідчили неефективність існуючої системи та її нездатність виконувати покладені на неї завдання. Необхідність запровадження реформи та створення Національної поліції було обумовлене необхідністю формування такої системи, яка б забезпечила не лише правоохоронні функції, але і підтримала розвиток демократичних засад у суспільстві. У роботі подано результати проведеного опитування працівників поліції та громадян України з метою визначення ефективності проведеної реформи та ефективності реалізації визначених у законодавстві положень, що сприяють розвитку демократичних засад у суспільстві.
Description: Волобуєва А.В. Реформа Національної Поліції України як чинник демократизації суспільства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. В. Волобуєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/822
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
волобуєва_автореферат.pdf335.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.