груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/832
Title: Вдосконалення інформаційно-комунікаційної діяльності органів місцевого самоврядування в умовах європейської інтеграції України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Гарбар, В. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
місцеве самоврядування
комунікація
інформаційно-комунікаційна діяльність
європейська інтеграція
прес-центр
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. В магістерській роботі охарактеризована сутність інформаційно-комунікаційної діяльності органів місцевого самоврядування в умовах європейської інтеграції України, реформуванні системи місцевого управління, та вимог сучасного суспільства. Розкрито значення ефективної інформаційної політики органів місцевого самоврядування, яка полягає у: задоволенні інформаційних потреб громадян; правильній інтерпретації та систематизації вхідної та вихідної інформації; гарантуванні достовірності, повноти і несуперечності даних; злагодженій взаємодії з громадськістю та ЗМІ. Проаналізовано досвід Європейських країн щодо удосконалення механізмів залучення громадян до діяльності органів місцевого самоврядування, як гаранта демократичного управління. З’ясовано, що сучасний стан комунікаційної сфери діяльності органів місцевого самоврядування потребує удосконалення, та першочергового вирішення таких завдань: - удосконалення законодавчого та нормативно-правового регулювання питань взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю; - підвищення рівня комунікативної компетентності працівників органів місцевого самоврядування; - підвищення ролі комунікаційних інтернет-ресурсів для інформування громадськості та ЗМІ про діяльність органів місцевого самоврядування. Зроблено висновок, що основною вимогою до сучасних органів місцевого самоврядування є використання якомога більшої кількості механізмів та інструментів співпраці з громадськістю та ЗМІ, ведення прозорої та відкритої діяльності по відношенню до суспільства.
Description: Гарбар В. І. Вдосконалення інформаційно-комунікаційної діяльності органів місцевого самоврядування в умовах європейської інтеграції України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. І. Гарбар , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/832
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гарбар_автореферат.pdf281.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.