груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/855
Title: Модернізація системи публічного управління в умовах децентралізації влад
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Шиндер, В. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
децентралізація
публічне управління
реформування
модернізація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню трансформацій, що відбуваються у сучасному українському суспільстві та внутрішнім протиріччям розвитку держави, які довели, що існуюча система публічного управління не відповідає викликам та вимогам часу. Європейський вектор розвитку вимагає поступового перетворення країни на високорозвинену, правову та цивілізаційну державу з відповідним рівнем демократії та соціальної стабільності. Проведене дослідження з модернізації системи публічного управління умовах децентралізації влади дозволяє зробити висновок, що Україна має імплементувати у власну модель публічного управління елементи різних апробованих у світі такого типу моделей, які забезпечують підвищення її ефективності. Водночас слід організувати й пошук власних інноваційних підходів, які відповідають національним особливостям.
Description: Шиндер В. М. Модернізація системи публічного управління в умовах децентралізації влади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. М. Шиндер , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/855
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шиндер В. Автореферат.pdf476.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.