Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/889
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зінчук, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-14T14:22:57Z | - |
dc.date.available | 2020-02-14T14:22:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/889 | - |
dc.description | Зінчук В. В. Формування системи управління конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» /В. В. Зінчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с. | en_US |
dc.description.abstract | Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020 Узагальнено теоретико-методологічні засади щодо конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі. Визначено основні напрями розвитку підприємств. Досліджено ефективність управління конкурентоспроможністю підприємств. способів підвищення конкурентоспроможності продукції досліджуваних підприємств. Розроблена модель стратегічного управління конкурентоспроможністю продукції підприємств молочної галузі. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | кафедра економіки та підприємництва | en_US |
dc.subject | Міцкевич Неоніла Василівна | en_US |
dc.subject | підприємництво | en_US |
dc.subject | торгівля | en_US |
dc.subject | біржова діяльність | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | en_US |
dc.subject | рівень конкурентоспроможності | en_US |
dc.subject | фактори | en_US |
dc.subject | діагностика | en_US |
dc.subject | реалізація продукції | en_US |
dc.title | Формування системи управління конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
автореферат Зінчук В.В..pdf | 361.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.