груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/89
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАпостолова, С. В.-
dc.date.accessioned2019-02-19T11:55:04Z-
dc.date.available2019-02-19T11:55:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/89-
dc.descriptionАпостолова С. В. Формування товарної політики торгових підприємств та підвищення їх ефективності: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / С. В. Апостолова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.en_US
dc.description.abstractРозроблено рекомендації щодо формування товарної політики торгових підприємств. Запропоновано комплекс заходів для підвищення її ефективності. Сформовано систему оцінки, яка допоможе проаналізувати,дати оцінку виявлення недоліків, та заходів на покращення стану.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectтоварна політикаen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectтоварen_US
dc.subjectпослугаen_US
dc.subjectпопитen_US
dc.subjectтоварний асортиментen_US
dc.subjectSWOT - аналізen_US
dc.subjectпрограма лояльностіen_US
dc.titleФормування товарної політики торгових підприємств та підвищення їх ефективності.en_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Апостолова.pdf451.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.