Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/89
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Апостолова, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-19T11:55:04Z | - |
dc.date.available | 2019-02-19T11:55:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/89 | - |
dc.description | Апостолова С. В. Формування товарної політики торгових підприємств та підвищення їх ефективності: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / С. В. Апостолова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с. | en_US |
dc.description.abstract | Розроблено рекомендації щодо формування товарної політики торгових підприємств. Запропоновано комплекс заходів для підвищення її ефективності. Сформовано систему оцінки, яка допоможе проаналізувати,дати оцінку виявлення недоліків, та заходів на покращення стану. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | товарна політика | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | товар | en_US |
dc.subject | послуга | en_US |
dc.subject | попит | en_US |
dc.subject | товарний асортимент | en_US |
dc.subject | SWOT - аналіз | en_US |
dc.subject | програма лояльності | en_US |
dc.title | Формування товарної політики торгових підприємств та підвищення їх ефективності. | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Факультет економічних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Апостолова.pdf | 451.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.