груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/907
Title: Управління персоналом у процесі реструктуризації підприємства на прикладі автономізації закладів охорони здоров’я
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Authors: Поляков, І. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра менеджменту
Дранус Л.С.
менеджмент
реструктуризація підприємства
управління персоналом
автономізація
заклади охорони здоров’я
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. У межах дослідження визначено, що з метою забезпечення ринкових умов праці працівників закладів охорони здоров’я, мотивації персоналу, збереження висококваліфікованих кадрів, нівелювання втручання власників комунальних некомерційних підприємств у діяльність підприємства особливої актуальності набуває значення саме питання ефективного управління персоналом як в процесі реорганізації бюджетних закладів охорони здоров’я так і на вже створених комунальні некомерційні підприємства. Об’єктом дослідження виступає управління персоналом у процесі реструктуризації підприємства. Предметом дослідження є визначення змісту та особливостей управління персоналом у процесі реструктуризації підприємства на прикладі автономізації закладів охорони здоров’я. У результаті дослідження зазначено, що керівникам комунальних некомерційних підприємств та трудовим колективам варто зафіксувати такі принципи оплати праці працівників закладу охорони здоров’я в колективному договорі: встановлення формули оплати праці «посадовий оклад+премія»; встановлення власної тарифної сітки без посилання на Наказ №308/519; виключення із системи оплати праці доплат та надбавок, встановлених Наказом №308/519 як неефективних в ринкових умовах; передбачення разових, квартальних, річних премій для працівників як умови стимулювання.
Description: Поляков І. А. Управління персоналом у процесі реструктуризації підприємства на прикладі автономізації закладів охорони здоров’я : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 073 «Менеджмент» / І. А. Поляков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/907
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Поляков.pdf436.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.