груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/912
Title: Взаємозв’язок процесів саморозвитку особистості та рівня якості життя у хворих з идиопатичним сколіозом
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальності 053 «Психологія»
Authors: Доріна, В. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра психології
Каневський Віктор Іонович
психологія
саморозвиток
якість життя
сколіоз
цільова спрямованість само актуалізація
психокорекція
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Наукова робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 053 «Психологія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних аспектів зв’язку особливостей процесів саморозвитку та параметрів якості життя у підлітків, хворих на ідіопатичний сколіоз і можливості їх корекції. У магістерській роботі висвітлені основні теорії, концепції вивчення феномену саморозвитку та категорії «якість життя». Проведено дослідження зв’язку між ними та їх психологічними характеристиками у представників експериментальної та контрольної груп із застосуванням діагностичних методик. Разом з лікуванням в медичному плані проведені психокорекційні заходи (за допомогою підручніка«Психокорекціяпозиційцільовоїспрямованості особистості» та «Зошиту з психокорекції» Я. В. Васильєва та В. І. Каневського) стосовно корекції цільової спрямованості у бік до самоактуалізації через постановку перспективних цілей.
Description: Доріна В. Г. Взаємозв’язок процесів саморозвитку особистості та рівня якості життя у хворих з идиопатичним сколіозом : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 053 «Психологія» » / В. Г. Доріна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/912
Appears in Collections:Медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Доріна.pdf372.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.