груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/918
Title: Управління рентабельністю підприємств пивоварної галузі України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Коваль, Я. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра фінансів та кредиту
Євчук Л.А.
фінанси
банківська справа
страхування
рентабельність
фінансова стійкість
фінансовий стан
підприємства пивоварної галузі
моделі банкрутства
прибуток
прибутковість
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено проведенню фінансової діагностики підприємств пивоварної галузі України з метою підвищення ефективності їх господарської діяльності у рамках системи управління їх рентабельністю. Розглянуто сутність, ознаки та підходи вчених до визначення категорій «фінансовий стан» і «фінансова стійкість», проведено дослідження теоретичних засад визначення сутності, складових і характеристик прибутку й системи управління прибутковістю підприємства, а також особливостей фінансової діяльності та методики оцінювання її ефективності. Окрім цього, було досліджено положення техніко-економічного аналізу рентабельності підприємства у сфері проведення його фінансової діагностики через аналіз системи фінансових коефіцієнтів рентабельності, а також була досліджена комплексна діагностика моделей інтегральної оцінки у системі фінансової діяльності та банкрутства завдяки класифікації підприємств на банкрутів/не банкрутів й використанню моделей Е. Альтмана, Р. Таффлера і Г. Спрінгейта. Проведено емпіричний аналіз фінансового стану найбільших п’яти підприємств пивоварної галузі України для визначення рівня їх фінансової стійкості, рівня рентабельності, ймовірності банкрутства та характеристики зміни їх фінансового стану протягом 2013-2017 рр.
Description: Коваль Я. В. Управління рентабельністю підприємств пивоварної галузі України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Я. В. Коваль , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/918
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваль_aref.pdf412.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.