груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМоскаленко, Ю. С.-
dc.date.accessioned2020-02-21T14:13:45Z-
dc.date.available2020-02-21T14:13:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/926-
dc.descriptionМоскаленко Ю. С. Розвиток самоактуалізованої особистості в закладах вищої освіти : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 053 «Психологія» » / Ю. С. Москаленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.en_US
dc.description.abstractНаукова робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 053 «Психологія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена розвитку самоактуалізованої особистості в закладах вищої освіти. У магістерській роботі висвітлені основні теорії, концепції вивчення як самоактуалізації особистості так і порівняльна характеристика самоактуалізованії особистості за допомогою математичної статистики. Визначені рівні залежності показників що дає розуміння для більш чіткого та якісного подальшого вивчення самоактуалізації. Опираючись на САТ Шострома.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра психологіїen_US
dc.subjectВасильєва Ганна Вікторівнаen_US
dc.subjectпсихологіяen_US
dc.subjectсамоактуалізаціяen_US
dc.subjectрозвитокen_US
dc.subjectвзаємозв’язокen_US
dc.subjectдоктори наукen_US
dc.titleРозвиток самоактуалізованої особистості в закладах вищої освіти.en_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 053 «Психологія»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Москаленко.pdf360.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.