груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавиденко, Р. О.-
dc.date.accessioned2020-02-24T09:15:37Z-
dc.date.available2020-02-24T09:15:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/935-
dc.descriptionДавиденко Р. О. Конкурентні переваги суб’єкта господарювання та обґрунтування стратегії їх забезпечення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Р. О. Давиденко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.en_US
dc.description.abstractДослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» –, 2020. Досліджено методи удосконалення конкурентних преваг банківського сектору України. Розраховано рейтинг надійності банківського сектору через системну оцінку за методом В.С. Кромонова. Визначено проблеми, які перешкоджають розвитку банків і банківської конкуренції. Розроблено пропозиції щодо удосконалення стретегії банків.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра економіки та підприємництваen_US
dc.subjectІщенко Н. М.en_US
dc.subjectпідприємництвоen_US
dc.subjectторгівляen_US
dc.subjectбіржова діяльністьen_US
dc.subjectконкурентна превагаen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectметод В. С. Кромоноваen_US
dc.titleКонкурентні переваги суб’єкта господарювання та обґрунтування стратегії їх забезпеченняen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Давиденко.pdf420 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.