груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/953
Title: Дебіторська заборгованість підприємства: облік, аналіз та контроль
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Штаба, М. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Руденко Н.О.
авіакомпанія
дебіторська заборгованість
покупці
МАУ
Korean Air
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено вивченню теоретичних і практичних основ обліку, контролю та аналізу дебіторської заборгованості авіакомпаній, а також розробка шляхів удосконалення. У результаті дослідження запропоновано удосконалити та розширити інформацію у річній фінансовій звітності, яка описує стан дебіторської заборгованості за допомогою введення таблиць, які дозволять аналізувати користувачам фінансової звітності строковість дебіторської заборгованості підприємства та відслідковувати дебіторську заборгованість з фінансового лізингу. Розглянуто шляхи зменшення обсягу дебіторської заборгованості за рахунок аналізу зовнішніх та внутрішніх факторів впливу. Запропоновано удосконалити контроль за розміром дебіторської заборгованості на рівні управлінського обліку за допомогою введення таблиць, які дозволяють відслідковувати зміни дебіторської заборгованості протягом кожного місяця в цілому та у розрізі кожного підприємства-дебітора. Розглянуто шляхи удосконалення обліку та контролю дебіторської заборгованості на підприємстві. Запропоновано третій метод для нарахування резерву сумнівних боргів – на основі експертної оцінки. Обґрунтовано необхідність створення системи внутрішнього аудиту на підприємстві.
Description: Штаба М. С. Дебіторська заборгованість підприємства: облік, аналіз та контроль : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М. С. Штаба , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/953
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Штаба М.С..pdf344.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.