груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/958
Title: Облік та аналіз власного капіталу підприємства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Некрасова, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Великий Юрій Володимирович
власний капітал
облік
аналіз
контроль
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій з удосконалення організації обліку та аналізу власного капіталу на підприємстві. Згідно поставленої мети в роботі розкрито теоретичні аспекти обліку та аналізу власного капіталу підприємства; визначено особливості класифікації власного капіталу відповідно до вимог вітчизняних та міжнародних стандартів обліку; досліджено методологію аналізу власного капіталу на підприємстві; надано загальну організаційно-економічну характеристику ПАТ «Укртатнафта»; опрацьовані основні аспекти організації і методики бухгалтерського обліку та аналізу власного капіталу на підприємстві. В результаті в роботі запропоновано рекомендації щодо обліку і аналізу власного капіталу підприємства. Формування системи внутрішньогосподарського контролю дозволить контролювати формування достатнього обсягу капіталу для необхідних темпів економічного розвитку підприємства, забезпечить умови для досягнення максимальної дохідності капіталу при запланованому рівні фінансового ризику. Надано пропозиції, щодо удосконалення обліку і аналізу власного капіталу в умовах комп’ютерних систем.
Description: Некрасова В. О. Облік та аналіз власного капіталу підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / В. О. Некрасова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 25 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/958
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Некрасова В.О..pdf444.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.