груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/975
Title: Реінтерпретація казкових образів Попелюшки, Хрещеної феї та Злої королеви у серії романів-фентезі крістофера колфера The Land оf Stories
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Десна, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Дорфман Наталя Валентинівна
англійська мова
фентезі
К. Колфер
портальне фентезі
казка
казковий герой
Попелюшка
Зла королева
Хрещена фея
реінтерпретація класичних казкових образів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. У роботі досліджено та проаналізовано казкові образи Попелюшки, Злої королеви та Хрещеної феї, реінтерпретовані К. Колфером у його серії романів. Доведено, що персонажі подекуди мають суттєві відмінності з тими, що змальовані у класичних казках Ш. Перро та братів Грімм. А також висвітлено взаємозв’язок фентезі і казки у сучасній дитячій та підлітковій літературі. Крім того, встановлено жанрову приналежність та проаналізовано концепцію серії романів-фентезі The Land оf Stories сучасного американського письменника К. Колфера.
Description: Десна В. А. Реінтерпретація казкових образів Попелюшки, Хрещеної феї та Злої королеви у серії романів-фентезі крістофера колфера The Land оf Stories : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / В. А. Десна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/975
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Десна автореферат.pdf402.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.