груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/980
Title: Інтерпретаційна гра з біографією Джона Ді в англомовній літературі другої половини ХХ – початку ХХІ століття
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Міхєєва, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Колесник Ганна Леонідівна
англійська мова
літературна біографія
інтерпретаційна модель
Доктор Джон Ді
постмодернізм
біографічні романи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дослідження літературних біографій за останні п’ятдесят років довели, що у таких творах автор інтерпретує персонажів по – своєму. Завданням нашого дослідження є проаналізувати літературні біографії, написані протягом останніх п’ятдесят років, та порівняти інтерпретацію образу Джона Ді у них. Ця робота зосереджується на дослідженні та порівнянні ключових характеристик персонажу Джона Ді, з метою встановлення інтерпретаційної моделі, яку автор використовує. Взагалі, робота доводить, що рік написання та літературні течія впливають на інтерпретаційну модель. Наприклад, чим раніше написаний роман, тим автор слідує більш класичним моделям, як Фаустіанська інтерпретаційна модель. Романи, написані пізніше слідують більш спрощеному стилю, та автори використовують інтерпретаційну модель Шерлока Холмса. Визначення інтерпретаційної моделі на прикладі Джона Ді, може наштовхнути на подальші дослідження біографічних романів, які можуть змінюватись в залежності від стилю та аудиторії читачів.
Description: Міхєєва А. В. Інтерпретаційна гра з біографією Джона Ді в англомовній літературі другої половини ХХ– початку ХХІ століття : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / А. В. Міхєєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/980
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Міхєєва автореферат.pdf283.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.