груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1073
Title: Механізми оптимізації системи спеціальної силової підготовки в легкій атлетиці
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Даниленко, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
спеціальна силова підготовка
механізми оптимізації
метальники диска
легка атлетика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів оптимізації системи спеціальної силової підготовки в легкій атлетиці. Виявлено залежності між значеннями зусиль, що розвиваються в локальних вправах, спрямованих на розвиток спеціальної сили провідних м'язових груп, і тимчасовими параметрами цих вправ. Отримано нові дані по топографії м'язової сили метальників диска, виражені в значеннях максимального зусилля в досліджуваних вправах на тренажерах, наведені нові дані по оцінці тренувальних зрушень окремих м'язових груп на основі оцінки приросту показників максимального зусилля. Наведено абсолютно нові дані по величинам граничного і пост граничного значення зусилля і часу їх розвитку. Застосування методики корекції спеціальної силової підготовки метальників диска дає можливість здійснити новий підхід до процесу підготовки спортсменів. Розробка методики оцінки граничних значень обтяжень в локальних вправах на тренажерах, заснованої на реєстрації часу прояви зусилля дозволяє кількісно оцінювати тренувальні зрушення і вносить істотний внесок в теорію і практику тренувального процесу метальників диска.
Description: Даниленко К. В. Механізми оптимізації системи спеціальної силової підготовки в легкій атлетиці : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / К. В. Даниленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1073
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Даниленко К..pdf288.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.