груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1083
Title: Основні механізми удосконалення тактико-технічної підготовки в ММА
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Кобилінський, Є. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
підготовка в ММА
удосконалення тактико-технічної підготовки
бойові єдиноборства
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів удосконалення тактико-технічної підготовки в ММА. визначено співвідношення технічних дій боротьби і ударної техніки, що використовуються спортсменами в умовах змагальних поєдинків в змішаному бойовому єдиноборстві, визначена ефективність різних комбінацій ударної і борцівський технік; виявлено відсотковий розподіл обсягів борцівською і ударної техніки в навчально-тренувальному процесі; вперше виявлено вплив латеральних переваг при виконанні рухових дій на спеціальну технічну підготовленість і результативність змагальної діяльності спортсменів; вперше встановлено обсяг вправ спеціального характеру виконуваних в домінантну і субдомінантному боку, їх послідовність виконання, що поліпшили ефективність процесу техніко-тактичної підготовки. Розроблений підхід підвищення рівня техніко-тактичної підготовленості спортсменів змішаного бойового єдиноборства за рахунок розширення варіативності технічних дій може бути використаний і в інших видах єдиноборств. Результати дослідження можуть бути використані при підготовці навчально-методичних розробок, навчальних посібників з техніко-тактичної підготовки спортсменів змішаного бойового єдиноборства, а також при проведенні курсів підвищення кваліфікації тренерів по змішаного бойового єдиноборства в фізкультурних навчальних закладах.
Description: Кобилінський Є. А. Основні механізми удосконалення тактико-технічної підготовки в ММА : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Є. А. Кобилінський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1083
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кобилінський.pdf308.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.