груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1084
Title: Вплив засобів аквафітнесу на функціональний стан жінок зрілого віку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Козіцька, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Л. І.
засоби аквафітнесу
жінки зрілого віку
інтенсивність
медико-біологічний контроль
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження впливу засобів аквафітнесу на функціональний стан жінок зрілого віку. Теоретично і експериментально обґрунтовано методику комплексного використання засобів аквафітнесу в оздоровчому тренуванні жінок 35-45 річного віку, спрямована на поліпшення їх морфофункціонального стану і оздоровлення організму; розроблена класифікація вправ аквафітнеса за ознаками: розвиток фізичних якостей і координації рухів, вплив на м'язові групи, характер рухової діяльності; вихідне положення; темп виконання вправ відповідно до музики; вплив інвентарю; визначено комплекс педагогічних умов вдосконалення тренувального процесу з аквафітнесу: здійснення системи моніторингу фізичного стану жінок до, після і під час тренувального процесу; застосування індивідуально-типологічної карти здоров'я жінок з метою контролю фізичного і функціонального стану і залучення до регулярних занять; впровадження теоретичних занять, консультацій; уточнено особливості спеціальної фізичної підготовленості та морфофункціонального стану жінок різних вікових груп; отримані нові дані про динаміку показників морфофункціонального стану жінок 35-45 років в результаті занять аквафітнесом за авторською методикою.
Description: Козіцька А. О. Вплив засобів аквафітнесу на функціональний стан жінок зрілого віку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. О. Козіцька , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1084
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Козицкая А.А.pdf390.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.