груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1108
Title: Особливості підготовки спортсменів-паралімпійців – фехтувальників на візках
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Науменко, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Бріскін Юрій Аркадійович
фехтування на візках
паралімпійський спорт
підготовка фехтувальників
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена питанню вдосконалення системи підготовки до всеукраїнських та міжнародних змагань миколаївської команди фехтувальників-паралімпійців (вид зброї: шпага), які займаються на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Вікторія». Визначено основні структурні компоненти системи підготовки професійних спортсменів (техніко-тактичний, фізичний, психологічний та теоретичний), а також складові мотивації фехтувальників на візках. Внесено зміни до програми підготовки миколаївських спортсменів, зокрема, додано елементи наставництва, уведено заняття на гребному тренажері (для фехтувальників категорії А), запроваджено курс лекцій від реабілітологів та дієтологів, залучено психолога. На основі спортивних досягнень фехтувальників на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, проаналізовано ефективність запропонованих змін та визначено напрями подальшого вдосконалення програми підготовки паралімпійських фехтувальників.
Description: Науменко О. С. Особливості підготовки спортсменів-паралімпійців – фехтувальників на візках : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / О. С. Науменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1108
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Науменко О. С..pdf330.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.