груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1109
Title: Механізм удосконалення координаційних здібностей в спортивних іграх
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Ничипорук, Г. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Бріскін Юрій Аркадійович
спортивні ігри
координаційні здібності спортсменів
командно-ігрові види спорту
футболістки
гандболістки
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 – «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв 2020. Магістерська робота присвячена питанню механізму удосконалення координаційних здібностей в спортивних іграх. Визначено, що методика вдосконалення в на етапі спортивної спеціалізації повинна носити комплексний характер і включати в себе вправи, розбиті на 6 груп за ознакою переважної спрямованості впливу. Ефективними методами вдосконалення координаційних здібностей спортсменів в командно-ігрових видах спорту на етапі спортивної спеціалізації показали себе обидва варіанти їх практичної реалізації в тренувальному процесі футболістів і ок: - рівномірний розвиток усіх координаційних здібностей (на розвиток кожної приділяється однаковий час); - акцентоване розвиток провідних координаційних здібностей. При цьому методика застосування координаційних вправ має на даному етапі достовірну перевагу. Експериментальна методика розвитку координаційних здібностей футболістів і гандболісток 11-14 років показала свою ефективність щодо достовірного поліпшення результатів в показниках, що відображають рівень їх розвитку.
Description: Ничипорук Г. В. Механізм удосконалення координаційних здібностей в спортивних іграх : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Г. В. Ничипорук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1109
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ничипорук1.pdf340.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.