груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1131
Title: Психофізіологічні показники, як критерії оцінки індивідуалізації спортсменів у єдиноборствах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Хлюстін, А. Р.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Чернозуб Андрій Анатолійович
нейродинамічні функції
греко-римська боротьба
перцептивна швидкість
стресостійкість
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена встановленню зв'язку між стилем ведення поєдинку і мотиваційними характеристиками у борців високого класу з метою розробки встановити залежність від психофізіологічних і мотиваційних характеристик. Запропоновано комплексний науково-обґрунтований підхід до вивчення взаємозв'язку між індивідуальним стилем ведення поєдинку і мотиваційними характеристиками у борців високої кваліфікації, вивчені психофізіологічні характеристики, які визначають схильність до атакуючого, комбінованого або захисному стилю ведення поєдинку борців високої кваліфікації. Доповнено і розширено існуючі дані про особливості когнітивних характеристик борців, схильних до різних стилів ведення двобою, підтверджено дані про значимість психофізіологічних особливостей при визначенні індивідуального стилю діяльності борців. Розроблено практичні рекомендації до орієнтування на переважне формування стилю ведення поєдинку з урахуванням психофізіологічних і мотиваційних характеристик.
Description: Хлюстін А. Р. Психофізіологічні показники, як критерії оцінки індивідуалізації спортсменів у єдиноборствах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. Р. Хлюстін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1131
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хлюстін Анатолій Русланович.pdf413.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.