груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1135
Title: Удосконалення системи підготовки футболістів на основі комплексної оцінки функціональних можливостей організму до стресового подразник
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Шаповаленко, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Чернозуб Андрій Анатолійович
удосконалення системи підготовки футболістів
функціональні можливості організму
стресовий подразник
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження підвищення ефективності технічної підготовки кваліфікованих футболістів на основі взаємозв'язку індивідуалізованої спеціальної силового тренування з виконанням прийомів і передач м'яча в один дотик. Визначено, що розвиток сили провідних груп м'язів нижніх кінцівок, що забезпечують фронтальні переміщення, сприяють поліпшенню прийому і передачі м'яча на другому горизонтальному рівні, що характеризується інтенсивними руховими діями кваліфікованих футболістів; обґрунтований алгоритм оцінки якості прийому і передачі м'яча в один дотик з використанням спеціалізованого стенду, що дозволяє виявити індивідуальні та групові проблемні зони і рівні виконання заданого рухового дії; виявлений кількісний взаємозв'язок параметрів спеціальної силової підготовленості, отримана в локальних вправах на тренажерах для окремих м'язових груп нижніх кінцівок, і рівня технічної підготовленості кваліфікованих футболістів. Запропонована методика спеціальної силової підготовленості окремих м'язових груп нижніх кінцівок дозволяє визначити індивідуальні тренувальні навантаження в локальних вправах на тренажерах. Це вносить істотний внесок в теорію і методику тренування кваліфікованих футболістів і дозволяє визначати індивідуальний і груповий рівень технічної підготовленості футболістів.
Description: Шаповаленко А. В. Удосконалення системи підготовки футболістів на основі комплексної оцінки функціональних можливостей організму до стресового подразника : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. В. Шаповаленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1135
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шаповаленко.pdf295.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.