груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/120
Title: Теоретико-методичні засади реалізації олімпійської освіти у підготовці майбутніх фахівців з фізичного виховання і спорту
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спoрт»
Authors: Качуровський, М. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
олімпійська освіта
студенти
вищі навчальні заклади
фізичне виховання
майбутні фахівці з фізичного виховання і спорту
олімпізм
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню теоретико-методичних засад реалізації олімпійської освіти у підготовці майбутніх фахівців з фізичного виховання і спорту. У роботі визначені результати комплексного дослідження поняття олімпійська освіта, визначені проблеми впровадження олімпійської освіти у вищих навчальних закладах та впроваджені пропозиції щодо їх вирішення. Визначено, що у програмі олімпійської освіти для майбутніх учителів фізичної культури закладено три основні компоненти: пізнавальний; мотиваційний; практичний, які впливають на збільшення рівня знань. У дослідженні було запропоновано тестування з метою визначення рівня знань студентів різних курсів з тематики олімпійських ігор та теоретичного аспекту олімпійської освіти. Результати дослідження можуть бути використані в подальшому у підготовці студентів до вивчення теорії олімпійського спорту.
Description: Качуровський М. В. Теоретико-методичні засади реалізації олімпійської освіти у підготовці майбутніх фахівців з фізичного виховання і спорту: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 017 «Фізична культура і спoрт» / М. В. Качуровський, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/120
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
качуровский.pdf254.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.