груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1269
Title: Стиль управління як чинник формування емоційного клімату в організації
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Копилова, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
емоційний клімат
стиль управління
управління персоналом
роль емоційного клімату
рекомендації покращення емоційного клімату
визначення емоційного клімату в організації
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерській роботі охарактеризовано проблематику управління персоналом в сучасних умовах. Проаналізовано історію становлення поняття управління персоналом, як складової частини менеджменту організації. Проаналізовано принципи, цілі та функції управління організацією, а також охарактеризовано відомі науці, на сьогоднішній день, стилі управління організацією, а також досліджено особливості їх прояву в організації. Розкрито зміст та структуру емоційного клімату в організаціях, визначено роль емоційного клімату в забезпеченні ефективного управління, а також проаналізовано вплив стилю управління на формування емоційного клімату в організації. Визначено емоційний клімат в департаменті житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, шляхом проведення опитування реальних працівників зазначеної організації. Відповідно до зазначеного опитування, працівникам було запропоновано відповісти на низку питань, які дозволили визначити рівень емоційного клімату в організації. Крім того, працівникам було запропоновано надати свою оцінку стилю управління керівника департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. Опрацьовано можливий варіант програми оптимізації емоційного клімату в організації, шляхом визначення конкретних видів занять, які необхідно виконати керівнику організації, щоб досягти покращення емоційного клімату в організації. Надано практичні рекомендації, які допоможуть покращити емоційний клімат в організації, які включають в себе конкретні заходи з покращення емоційного клімату в організації. Зроблено висновок, що не завжди емоційний клімат в організації залежить від обраного керівником стилю управління, але в цілому залежність дійсно вбачається.
Description: Копилова І. В. Стиль управління як чинник формування емоційного клімату в організації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. В. Копилова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1269
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Копилова.pdf251.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.