груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1402
Title: Створення сайту інтернет-магазину аграрної техніки з аналізом якості обслуговування покупців
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Борисов, М. В
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Ніколенко С. Г.
інтернет-магазин
CMS система
база даних
зворотній зв’язок
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена створенню сайту інтернет-магазину на основі CMS-систем для агротехніки. Об’єктом дослідження є технології створення інформаційних систем інтернет-магазину агротехніки. Предметом дослідження є інформаційні процеси , моделі та потоки аналізу якості обслуговування покупців. В роботі описано поняття інтернет-магазину, його структура та архітектура. Спираючись на аналіз методів розробки інтернет-магазину, було обрано CMS систему Wordpress, та phpMyAdmin. Дипломна робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів та висновків. В першому розділі розглядається архітектура та структура інтернет-магазину. Розглядаються та порівнюються вже існуючі аналоги інтернет-магазинів агротехніки. Аналізуються способи якості оцінки обслуговування покупців. В другому розділі розглядаються технології та системи створення інтернет-магазину, та вибір найкращого варіанту для подальшого використовування при створені дипломного проекту. У третьому розділі розглядається процес створення та налаштування інтернет-магазину агротехніки. Також у даному розділі демонструється керівництво користувача. У спеціальному розділі були проаналізовані умови праці у приміщені, де створювався інтернет-магазин. Були визначені та розраховані норми освітлення, шуму, виробничої гігієни та ергономіки робочого місця. Були запропоновані альтернативні варіанти для покращення умов праці. Дипломна робота містить: сторінок – 66, рисунків – 31, таблиць – 3, джерел – 31.
Description: Борисов М. В. Створення сайту інтернет-магазину аграрної техніки з аналізом якості обслуговування покупців : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / М. В. Борисов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 9 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1402
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Борисов М.В. Автореферат.pdf126.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.