груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1417
Title: Мобільний застосунок для заохочення дітей на успіх
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Єгоров, С. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Дворецька С. В.
мобільний застосунок
заохочення дітей
психоемоційний розвиток
виконання доручень
ігрова залежність
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв Об’єктом дослідження даної роботи є технології розробки мобільних застосунків. Предметом дослідження є мобільний застосунок направлений на підвищення організованості та умотивованості дітей у родині. Мета дипломної роботи полягає у створенні ефективного мобільного застосунку, що допоможе батькам заохотити власних дітей на виконання доручень та підвищення рівня особистих досягнень. Розділ 1, дипломної роботи присвячений аналізу предметної області та постановці задачі. Розділ 2 присвячений використаним математичним моделям та методам. Розділ 3 присвячений моделюванню та технічному проектуванню інформаційної системи. Розділ 4 присвячений програмній реалізації, розробці документації та створенню керівництва користувача. Сторінок –116, рисунків – 19, посилань – 56, додатків – 1.
Description: Єгоров С. О. Мобільний застосунок для заохочення дітей на успіх : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / С. О. Єгоров , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 8 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1417
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Єгоров С.О. Автореферат.pdf129.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.