груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1418
Title: Інформаційна система спортивного клубу з підтримкою фізичного розвитку клієнтів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Потапов, І. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Болюбаш Н.М.
система управління роботи з клієнтами
запис споживача на отримання послуги
CRM-система
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації інформаційної системи планування надання послуг. Об’єкт дослідження – обслуговування споживачів у сфері послуг. Предмет дослідження – CRM-системи та базові модулі для обслуговування споживачів. Метою дипломної роботи розробка автоматизованого модулю CRM-системи для керування записами для отримання послуг та перевірка його за рахунок створення мобільного застосунку для операційної системи iOS, розробка прототипу та модулів, що відповідають за організацію автоматизованого обслуговування споживачів, автоматизацію персоналу підприємства та маркетингу відповідно. Дипломна робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі здійснено аналіз сучасного стану ринку послуг та наявних проблем із процесами обслуговування споживачів, мінімізацією витрат часу. У другому розділі досліджено сучасні CRM-системи, їх переваги і недоліки для організації графіку отримання послуг кінцевим користувачем. У третьому розділі описано розробку прототипів та базових модулів для CRM- системи, розроблено модуль автоматизованого запису клієнта на отримання послуг, підготовлено оточення для розгортання модуля автоматизації з використанням технології Firebase та виконано інтеграцію із мобільним застосунком на базі операційної системи IOS. У четвертому розділі представлено результати інтеграції системи. У п’ятому розділі описана частина з охорони праці. Дипломна робота містить 72 сторінки, 22 рисунки, 31 джерел, 1 додаток.
Description: Потапов І. О. Інформаційна система спортивного клубу з підтримкою фізичного розвитку клієнтів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / І. О. Потапов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1418
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Потапов І.О. Автореферат.pdf135.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.