груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/146
Title: Підвищення функціональних можливостей організму борців на етапі спортивного вдосконалення шляхом диференційної корекції навантажень
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спoрт»
Authors: Слободський, Ю. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
макроцикл
лактатний
алактатний
креатинфосфат
основна група
молочна кислота
аденозин трифосфарна кислота
життєва ємність легенів
група порівняння
загальна фізична підготовка
флавінаденіндинуклеотид
, united world wrestling (об`єднаний світ боротьби)
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Проаналізовано сучасні підходи до удосконалення фізичної підготовки кваліфікованих борців вільного стилю. Встановлено рівень фізичної підготовленості кваліфікованих борців вільного стилю. Проведена диференціація кваліфікованих борців вільного стилю за їх домінантним типом енергозабезпечення. Розроблена та перевірена ефективність авторської програми з удосконалення фізичної підготовки із використанням спрямованого впливу на різні компоненти потужності систем енергозабезпечення кваліфікованих борців на етапі підготовки до вищих досягнень
Description: Слободський Ю. С. Підвищення функціональних можливостей організму борців на етапі спортивного вдосконалення шляхом диференційної корекції навантажень: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 017 «Фізична культура і спoрт» / Ю. С. Слободський, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 28 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/146
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
слободский.pdf397.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.