груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1486
Title: Дистанційно-керований підводний апарат для пошуку предметів в умовах низької видимості
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Authors: Діордіца, К. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Кулаковська І. В.
підводний апарат
безпілотні апарати
ROV
3D моделювання
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. У цьому документі описано прототип дистанційно-керованого підводного апарату, де завданнями є вивчення та теоретичне проектування прототипу для бакалаврської роботи. Робота починається з введення всієї ідеї проекту з наступними цілями, які мають бути досягнуті, оглядом літератури, методологією та нарешті результатами та обговореннями. Як правило, робочий клас ROV (III клас) є найвідомішим ROV, який зараз застосовується у галузі. Однак робочий клас ROV має великі розміри і складний контроль. Таким чином, прототип ROV робиться як проект, який зможе запропонувати одну альтернативу, яку можна додатково розширити з точки зору своїх функцій на більш дрібні та прості завдання, які можна виконати, наприклад, для освітніх цілей та рибного господарства. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, додатків. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі розглянуто теоретичні основи та компоненти підводних апаратів, загальні характеристики існуючих конструкцій та їх класифікацію. У другому розділі проведено аналіз апаратних засобів задля реалізації технічного завдання, та поставлених задач з обґрунтуванням вибору елементів системи. У третьому розділі виконано аналіз факторів виробничого середовища в лабораторії проектування та створення підводного апарату, встановлено, що більшість з них відповідають санітарногігієнічним вимогам.
Description: Діордіца К. О. Дистанційно-керований підводний апарат для пошуку предметів в умовах низької видимості : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / К. О. Діордіца , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1486
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_471_Діордіца_Автореферат.pdf461.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.