груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1490
Title: Маніпулятор з шістьма степенями вільності промисловго зразку
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Authors: Підвальний, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Бєліков Олександр Євгенович
автоматизація виробництва
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. У сучасності - основним напрямком розвитку промисловості є автоматизація виробництва. Це допомогає зростанню його ефективності за рахунок підвищення якості готових продуктів, а також скорочення частки робітників, зайнятих в різних сферах виробництва. Одним з основних елементів автоматизації промислових підприємств є користування роботизованих комплексів, що складаються з механічних маніпуляторів та систем управління ними. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, додатків. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі розглянуто теоретичні та загальні характеристики існуючих конструкцій, найрозповсюдженіші технології. У другому розділі проведено аналіз апаратних засобів задля реалізації технічного завдання, та поставлених задач з обґрунтуванням вибору елементів системи моделювання складових руки маніпулятора . У третьому розділі « Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» наведено аналіз факторів виробничого середовища у приміщенні
Description: Підвальний О. В. Маніпулятор з шістьма степенями вільності промисловго зразку : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / О. В. Підвальний , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1490
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підвальний,_471_група_Автореферат_.pdf326.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.