груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1498
Title: Програмний застосунок для генерації документу індивідуального плану викладача ЗВО.
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Царинська, А. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
генерація документів
автоматичне заповнення документів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена проектуванню програмного застосунку для генерації excel-документу з автоматичним заповненням вмісту файлу відповідно до індивідуального плану викладача. Об’єкт дослідження – технології створення програмних застосунків автоматичної генерації документів. Предметом дослідження є аналіз норм часу навантаження викладачів в ЧНУ імені Петра Могили та способи заповнення індивідуальних планів. Метою даної дипломної роботи є створення програмного застосунку, який буде полегшувати та прискорювати роботу викладачів закладів вищої освіти шляхом автоматичного створення та заповнення файлу індивідуального плану. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів з проектування, розділу з охорони праці, висновків та додатків. У першому розділі проводиться аналіз існуючих програмних застосунків та визначаються основні аспекти аналогічних програм. У другому розділі розглядаються технології і засоби розробки програмного застосунку. У третьому розділі описано процес моделювання та програмну реалізацію застосунку. У четвертому розділі розкрито питання спеціальної частини з охорони праці.
Description: Царинська А. І. Програмний застосунок для генерації документу індивідуального плану викладача ЗВО : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» /А. І. Царинська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1498
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Царинська А.І. Автореферат.pdf141.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.