груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1516
Title: Система сенсорів Unmanned vehicle моделей
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Важоха, В. Б.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Дворник Ольга Василівна
безпілотний апарат
система
модель
позиціонування
транспортний
картографування
EMAPS
SLAM
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на дослідження системи сенсорів Unmanned vehicle моделей. Розглянуто типи існуючих моделей безпілотних апаратів, відмінності різних систем керування транспортних засобів та складові сенсорних систем. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для використання покращених алгоритмів та методів роботи безпілотних апаратів, під час виконання назначених місій. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та п’яти додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується поняття Unmanned vehicle моделі; проводиться аналіз типів безпілотних апаратів та їх оснащення. У другому розділі проводиться аналіз складових апаратної частини покращеної системи картографування та позиціонування, опис вдалих прикладів реалізації EMAPS-систем та методів рішення SLAM-задач. У третьому розділі наведені приклади використання сучасних бібліотек для роботи з апаратної частиною розробленого комплексу та опис базового алгоритму роботи розробленої системи. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 61 сторінку, 24 рисунків, 5 таблиць, 15 джерел посилання.
Description: Важоха В. Б. Система сенсорів Unmanned vehicle моделей : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. Б. Важоха, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1516
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Важоха_Автореферат.pdf210.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.